Puutarhakalusteet netistä

Puutarhakalusteet netistä

Puutarhaan kuuluu olennaisena osana kunnon puutarhakalusteet, joissa on mukava istuskella ja viettää aikaa. Meillä ei ole vielä yhtenäistä kalusteryhmää, vaan pöytä ja tuolit ovat vähän eri sarjaa. Olisi varmaan aika jo panostaa niihinkin, niin olisi kiva kesällä kutsua vaikka vieraita grillaamaan ja viettämään aikaa puutarhassa. Etsiskelin taas, onnistuisiko tilata puutarhakalusteet netistä. Ainakin monenlaista on verkkokaupoissa tarjolla. Tässä esimerkkejä verkkokaupoista, joista löytyy puutarhakalusteita ja muutamia kuvia niistä. Käy katsomassa valikoimia ja tietoja verkkokaupan omilta sivuilta.

Room21.fi

Room21.fi:n valikoimassapuutarhakalusteet  eivät ole kovin massiivisia. Ovat vähän retrohenkisiä mielestäni.

SA000007 Grythyttan1_S

Taloon.com

Laaja valikoima puutarhakalusteita löytyy Taloon.comin nettisivuilta. On puisia ja rottinkisia sekä monentyylisiä. Meillä kalusteet joutuvat olemaan paljaan taivaan alla, joten tuntuu että puiset kalusteet ovat meille parhaimmat. Eniten miellyttää tuo valkoiseksi maalattu puinen ryhmä alimmassa kuvassa. Ehkä paviljonkiin tai verannalle voisin ajatella rottinkistakin, sillä kyllä ne kestävät ulkoilmassa olevaa kosteutta, mutta ei ehkä ihan jatkuvaa kaatosadetta. Käy katsomassa Taloon.comin valikoimaa tästä.

oleskeluryhma_herrgard_3-istuttava_sohva_2_nojatuolia_poyta_valkoinen terassiryhma_pamplona_poyta_kaksi_tuolia_ruskea

Vida XL

Vida XL on kansainvälinen jälleenmyyjä, jonka valikoimasta löytyy mukavan näköisiä puutarhakalusteryhmiä. Käy katsomassa valikoimaa klikkaamalla tästä.

 

NetRauta.fi

puutarhapoyta

NetRaudan valikoimasta löytyy puutarhakalusteita laidasta laitaan. Käy tutustumassa siihen klikkaamalla tästä.

Onneksi kesään on vielä aikaa, joten ennättää miettiä kunnolla, millaisissa tuolissa haluaa kesällä istuskella. Tästä tulikin vaikeampi valinta kuin osasin ennakkoon ajatellakkaan.

Ei kommentointia.