Hyvä ja edullinen grilli kesäksi

Hyvä ja edullinen grilli kesäksi

Pitkänkin talven jälkeen saapuu kevät. Eräs kevään merkki on se, kun kaivetaan grillit esiin ja aloitetaan grillikausi. Nyt on vielä paljon aikaa ennen kesää katsella ja miettiä itselleen sopivan grillin valintaa. Seuraavassa pikakatsaus eri grillityyppien käytöstä.

Kaasugrilli on nopea. Grilli syttyy nopeasti napin painalluksella, ruoka valmistuu nopeasti ja grillin puhdistaminen on nopeaa. Koska lämpötilaa voi säätää, onnistuu erilaisten herkkujen grillaaminen yhtäaikaa ja voit jatkaa grillin käyttöä aina vain uudestaan.

Hiiligrillit ovat  huomattavasti edullisempia kuin kaasu- tai sähkögrillit. Ruoanlaitto hiiligrillillä on hieman hitaampaa koska grilli ei lämpene yhtä nopeasti kuin sähkö- ja kaasugrillit eikä se tarjoa samanlaisia mahdollisuuksia lämpötilan säätämistä varten.

Sähkögrilli on nopea, kätevä ja helposti siirrettävä grilli. Ne ovat pienikokoisia ja se mahdollistaa sen että grillin voi sijoittaa pienempään tilaan. Sähkögrillillä ei välttämättä saa samanlaista paistotulosta kuin kaasugrillillä tai hiiligrillillä, mutta grillaaminen on helpompaa.

Lotusgrilli on savuton, terveellinen ja nopea. Se on myös pieni ja kevyt, joten on helppo kuljettaa mukana.

Pihagrilli (pihatakka) voi valmistaa suuren määrän grillattavaa kerralla ja avotuli lämmittää samalla. Pihagrillissä voi yleensä mallista riippuen polttaa polttopuita, grillihiiliä tai brikettejä. Pihagrillin voi sijoittaa vaikka grillikatokseen, huvimajaan tai terassille.

Kamado-grillit  joiden vahva keraaminen pinta säilyttää lämmön pitempään ja tasaisempaan kuin muut grillit. Kuluttaa myös vähemmän hiiliä. Kamado-grilleillä voi mm. grillata, savustaa, leipoa ja paahtaa. Varsin hyvä ja monipuolinen grilli, joten ovat monesti myös aika arvokkaita.

Netistä löytyy ainakin muutama verkkokauppa, joiden valikoimista löytyy varsin kattava valikoima erilaisia grillejä. Mikäs sen helpompaa kuin valita grilli verkkokaupasta ja sitten vain odottaa että tuote tuodaan kotiin saakka perille. Alla esimerkkejä verkkokaupoista, joista grillejä löytyy. Jospa niistä löytyisi hyvä ja edullinen grilli kesäksi.

 

Grillikauppa.com

Grillikauppa.com on erikoistunut juuri grillien ja grillitarvikkeiden myyntiin. Sen valikoimasta löytyy  grillejä joka makuun ja tarpeeseen. Seuraavassa muutamia esimerkkejä heidän grilleistään.

Kamadogrillit  ovat kasvattaneet suosiotaan, joten tietenkin niitä löytyy myös grillikaupasta. Ensimmäisessä kuvassa olevaa Kobe Kamadoa povataan kesän suurimmaksi hitiksi. Toisessa kuvassa oleva Big Egg on tuttu jo aikaisemmilta vuosilta.

kamado_grilli_gourmettibge_large

 

Sähkögrillit löytyvät Grillikaupan valikoimasta. Niistä voi valita mieleisen mallin.

s_hk_grilli_easy_cooking_basic_2000_ws_hk_grilli_2000w_deluxe-malli_3__1

Hiiligrillejä ja pallogrillejä on tietenkin valikoimassa. Monenkokoista ja monen näköistä grilliä.

pallogrilli_jamie_oliver_classic_bbq_harmaa_57cmpallogrilli_jamie_oliver_park_bbq_punainen

 

Kaasugrillejä on 3- tai 5-polttimolla olevia, osassa on sivukeittimiä, grillivartaita ym. lisävarusteita.

kaasugrilli-teramo-3poltintakaasugrilli_kingi_4_poltinta_sivukeitin_2_

 

Kunnon valugrillit tai pihagrillit ovat todella tyylikkäään näköisiä. Grilli on tukevasti omalla paikallaan ja siihenpä on helppo suunnitella oma kesäkeittiö ympärille. Mallistosta löytyy moneen makuun sopivia ja niissä saa varmasti valmistettua herkkullisia aterioita.

valugrilli_garden_2_pihagrilli_polar_l8_2_

Tässä muutama kuva näytille grillikaupan valikoimasta, tarkemmin voit käydä katsomassa valikoimaa klikkaamalla tästä.

product_thumb (2)product_thumb (3)

 

Taloon.com

Taloon.comilta löytyy myöskin laaja valikoima erilaisia grillejä.

Kaasugrillit, joista löytyy mm. Landmannin kaasugrillejä sekä Muurikan grillejä.

kaasugrilli_landmann_miton_pts_4_1kesakeittio-kaasu-2014-ruskea

Uutuuksia tulee valikoimaan koko ajan. Seuraavassa pari uutta Outdoor-grillimallia, joista näkee että kaasugrillikin voi olla pienehkö ja kompakti pakkaus.

 

 

Hiiligrillivalikoimaan kuuluu pihagrillejä, Lotusgrillejä, valugrillejä, pallogrillejä, sähkögrillejä, savugrillejä ym. Toisessa kuvassa oleva Lotusgrilli on savuttamaton hiiligrilli, jossa rasva ei pääse putoamaan hiilien päälle. On myös kevyt otta mukaan vaikka piknikille.

valugrilli-grafitsavuttamaton_hiiligrilli_lotusgrill_sis_kantolaukun_ja_paristot_purppuranpunainen

 

Käy katsomassa tämä monipuolinen valikoima erilaisista grilleistä täältä.

 

 

Rellunkulma.fi

Rellunkulma.fi on verkkokauppa, josta löytyy laatumerkkisiä grillejä edulliseen hintaan. Kannattaa ehdottomasti käydä tutustumassa valikoimaan.

6416273001868

NetRauta

NetRaudan grillivalikoimaan kannattaa ehdottomasti tutustua. Sieltä löytyy tavalliset hiiligrillit, kaasugrillit, valugrillit, pihagrillit, sähkögrillit jne. Tutustu valikoimaan klikkaamalla tästä.

valugrilli

Ei kommentointia.