Kestävä pihakeinu tai leikkikeskus lapsille netistä

Kestävä pihakeinu tai leikkikeskus lapsille netistä

Jabo-keinu

Keinuminen näyttää pysyvän myös nykyajan lasten suosiossa. Perheiden pihamaalle ilmestyykin lähes aina hiekkalaatikon lisäksi lasten keinu. Silloin kun itse olin lapsi, keinu laitettiin puuhun roikkumaan, mutta ei meidän pihassa ainakaan nyt kasva sellaista puuta johon keinun saisi kiinni. Toisaalta nykyään on tarjolla myös leikkikeskuksia, joissa on keinujen lisäksi liukumäkia tai muita kiipeilyjuttuja samassa. Sellainenkin olisi ihan paikallaan, sillä siinä on tekemistä eri-ikäisille ja useammalle lapselle yhtäaikaa. Ei tulisi todennäköisesti heti kiistaa keinumisvuoroista. Koetanpa nyt katsella netistä, mistä löytyisi kestävä pihakeinu tai leikkikeskus lapsille.

Verkkokaupoista löytyy myös kunnon aktiviteettiä lapsille eli leikkikeskuksia. Niissä voi olla samassa paketissa keinuja, kiipeilyjuttuja, leikkimökki, liukumäkiä jne. Malleja on monenlaisia, joista voi valita mieleisensä. Leikkikeskuksessa ei tekeminen lopu ja riittää useammallekkin lapselle tekemistä. Tavallisessa keinussahan on se ongelma, että jos on useampi lapsi jää aina joku ilman keinua ja joutuu vain katselemaan muiden kiikkumista. Tuollainen pienehkö leikkikeskus ei vie paljon enmmän tilaa kuin tavallinen keinu ja lapsilla riittää riemua ja touhua.

Taloon.com

Taloon.comin valikoimassa ei ole pelkästään keinuja vaan heillä oli tarjolla myös todella mahtavia leikkikeskuksia. Niistä löytyi vaikka minkalaisia aktiviteetteja lapsille hiekkalaatikosta lähtien. Niissä siis riittää tekemistä monenikäiselle lapselle yhtäaikaa. Pienten leikkiessä hiekkaleikkejä voivat isommat touhuta vähän riehakkaammin. Käy tutustumassa Taloon.comin hienoon valikoimaan klikkaamalla tästä.

Tasapeli.fi

Tasapelistä löytyvät leikit ja pelivälineet koko perheelle pihaleikkeihin. Myös keinuja löytyy sekä pienelle vauvalle että isommille lapsille.

 

NetRauta

NetRaudasta löytyy myös tukevia ja hyviä leikkikeskuksia lapsille. Käy katsomassa heidän valikoimansa tästä.

HyLandleikkikeskus

 

VidaXL.fi

VidaXL:n valikoimasta löytyy uutuuksina puisia leikkikeskuksia tai kiipeilytelineitä. On vähän isompia enemmällä varustuksella ja pienemmissä on vähemmän tekemistä. Jokunen tavallinen keinukin heiltä löytyy.

leikkikeskusXL.jpg

Ei kommentointia.