Hyvä kasvihuone puutarhaan

Hyvä kasvihuone puutarhaan

Tomaatit, kurkut ja yrtit ruokapöytään omasta puutarhasta, siitä taitaa moni muukin minun lisäkseni haaveilla. Kun muutimme omakotitaloon asumaan, oli meilläkin aluksi ihan oikea perunamaa sekä kasvimaa, jossa oli porkkanoita, herneitä, salaatteja ym. Mutta vähitellen innostus rikkaruohojen kitkemiseen hyttysten seassa tai auringon paahteessa väheni. Eikä se satokaan aina kovin hyvä ollut verrattuna siihen työhön, mitä kasvimaan hoito vaati. Seuraava askel olikin sitten pieni puulaatikko, johon kylvettiin vähän salaattia ja yrttejä kasvamaan.

Nyt on haaveena hankkia oma ja hyvä kasvihuone puutarhaan, jossa voisi kasvattaa ainakin tomaatteja ja kurkkuja, amppelimansikatkin olisi kivoja ja tietenkin siellä olisi kauniita kukkia seassa. Netissä verkkokauppojen sivustoja selaillessani alkoi tuo innostukseni kasvihuonetta kohtaan kasvaa entisestään. Meillä olisi ihan joutilas nurkkaus puutarhassa, siihen voisi jonkinlaisen kasvihuoneen pystyttää…

 

 

Taloon.com

Taloon.comilta löytyykin sitten useita kymmeniä erilaisia, erikokoisia ja tietenkin erihintaisia kasvihuoneita. On pienenpieniä viherhuoneita, joita voi laittaa vaikka parvekkeelle, kasvihuoneita jotka on suunniteltu laitettavaksi jonkun toisen rakennuksen seinustalle, kennolevystä olevia tai ihan oikeasta lasista tehtyjä kasvihuoneita. Tätä valikoimaa katsellessa tuli todellakin vaikeus valita itselleen mieleistä mallia. Laitan muutaman esimerkkikuvan näytiksi, mutta kannattaa todellakin käydä katsomassa kasvihuoneita klikkaamalla tästä.

Tavallisia kasvihuoneita on isoja ja pieniä. Osa sopii varmaan ammattikäyttöönkin koon puolesta.

 

Seinämalleista esimerkki.

kasvihuone_juliana_royal_7_2_m2_seinamalli

Parvekekasvihuoneita tai pieniä vihervajoja.

 

NetRauta

NetRaudan valikoimaan kannattaa käydä tutustumassa. Sieltä löytyy monenlaista ja -kokoista kasvihuonetta isoon ja pieneen pihaan. Perinteisiä kasvihuoneita on erikokoisia ja erimallisia.

Pienet kasvihuoneet ovat monet varsin mielenkiintoisen näköisiä.

Löytyy erilaisia seinustakasvihuoneita, parvekekastihuoneita jne. Voit tutustua koko valikoimaan klikkaamalla tästä.

kasvihuonepal

Ei kommentointia.