Muumimukit netistä

Muumimukit netistä

Muumimukeja on näköjään kertynyt meidänkin kaappiin jo jonkin verran. En tosin ole mitenkään erityinen muumimukien keräilijä, vaan ostan niitä silloin tällöin. Ja jonkun olen saanut lehtien tilaajalahjanakin. Mukia taitaa olla useita kymmeniä erilaisia, joten aikamoinen urakka olisi ne kaikki haalia itselleen.

Muumimukit ovat päässeet jopa uutisiin asti. Pidä Ruotsi siistinä- muki on tehty yhteistyössä ruotsalaisen Håll Sverige Rent-säätiön kanssa. He saavat jokaisesta mukista 15 kruunua itselleen, joka kohdistetaan sitten vesien suojeluun. Tästä mukista on ollut juttua sitten uutisissa, sillä mukia ei myydä kuin Ruotsin kaupoissa. Ja suomalaiset keräilijät ovat siitä tietenkin hermostuneet. Mutta huomasin verkkokauppoja selaillessani, että jos tilaa muumimukit netistä, Pidä Ruotsi siistinä-muki on saatavana myös Suomeen. Esittelen nyt ainakin jonkun verkkokaupan josta kyseinen muki löytyy.

1015563

Room21.fi

Room21.fi on yksi Ruotsin johtavimmista sisustustuotteiden ja huonekalujen verkkokaupoista. Myytävänä on vain korkealaatuisia tuotteita, joten asiakas ei joudu pettymään tuotteisiin. Täältä löytyy myös Pidä Ruotsi Siistinä-muki. Pääset katsomaan mukia tästä.

Iittala.fi

Iittalan verkkokaupasta löydät lisää muumimukeja ym. Muumiastioita pääset katselemaa klikkaamalla tästä.

 

 

PikkuAitta

PikkuAitta sivustolla on useiden sisustustavaroita sekä puutarhatarvikkeita tarjoavien verkkokauppojen tuotteita. Pääset tutustumaan tähän uutuusmukiin ja katsomaan verkkokaupan sivuilta muitakin muumimukeja ja -astioita klikkaamalla tästä.

 

01

Muurlan Muumi-emaliastiat ovat Muurlan vuodesta 2009 asti valmistamia ihania tuotteita. Keveytensä ja kestävyytensä ansiosta emaliastiat sopivat hyvin mökille, retkelle ja moneen muuhun paikkaan, jonne ei posliiniastioita halua ottaa mukaan.

 

3af78697-25ad-4256-82d1-7bf974412702 e3560e9a-c4b9-47d4-ac87-cddc9527f539 f5359346-8cd5-4202-9960-916fb392dcfe

Ei kommentointia.