Muumipussilakanat edullisesti netistä

Muumipussilakanat edullisesti netistä

Lapsi haaveilee ikiomasta muumipussilakanasta. Olisi kuulema paljon mukavampi nukkua muumien kanssa ja unetkin olisivat niiden kanssa kauniimpia. Olen sitten vähän etsiskellyt, mistä ja minkälaisia muumipussilakanoita löytyy. Tavallisissa kaupoissa ainakin ovat aika hintavia, kuten kaikki muumitavarat yleensäkkin. Niinpä etsiskelin sitten löytyisikö ne muumipussilakanat edullisesti netistä. Ja ainakin yhden varteenotettavan verkkokaupan löysin, josta nyt tässä kerron tarkemmin. Kyseinen yritys oli minulle aivan uusi tuttavuus, mutta saattaa olla että sen nettisivuilla tulee käytyä jatkossa useinkin.

Lumore

Lumore Design Outlet on eräänlainen kotimaisten sisustusbrändien verkkotehtaanmyymälä. Se myy suomalaisia laatutuotteita ja hankkii ne  suoraan tehtaalta ilman välikäsiä. Tämän vuoksi yritys pystyy pitämään hinnat noin 15-20 % edullisempana kuin esimerkiksi useimmat kivijalkakaupat. Lumoren valikoimasta löytyy Aarikka, Finlayson, Iittala, Jokipiin Pellava, Nanso ja Luhta. Kaikki siis tuttuja kotimaisia tuotteita.

Muumipussilakanathan ovat Finlaysonin tuotteita, joten täältä löytyi erilaisia muumipussilakanasettejä. Useimmissa malleissa oli myös lasten koko erikseen, mutta meidän lapselle tarvitaan se isompi. Joten katselen nyt pääasiassa niitä.

ruutumuumi_persikkafuksia lataus

Ruutumuumipussilakanasetti on ainakin lapsen mieleen. Koska tytön lempivärejä ovat vaaleanpunainen ja violetti, tuo punertava ruutumuumi tai sitten Rakkausmuumi olisivat varmasti mieleisiä värityksiltään. Itse voisin ottaa vaikka tuon Rakkausmuumin, se sopii mielestäni myös aikuiselle.

verkkokauppa_finlayson_pussilakana_luotomuumi taikamuumi_pussilakanasetti juhlamuumi_pussilakanasetti_1 (1)

Luotomuumikin on aika kivan näköinen, mutta Taikamuumia ei ollut kuin lasten koossa. Se siis jää ainakin pois laskuista. Juhlamuumikin on aika tyylikkään näköinen, se on muuten saanut Allergiatunnuksen käyttöoikeuden, eli sopii myös herkälle iholle. Saattaisin siis valita meille aikuisille tuon Juhlamuumi pussilakanasetin.

Nyt täytyy ottaa lapsi kaveriksi valitsemaan itselleen mieleinen, jotta varmasti uni maittaa muumien kaverina. Lumorelta löytyi siis muitakin malleja, mutta otin tähän mukaan vain muumipussilakanasetit. Samalla kertaa voisin tilata useammankin, sillä ovat aika edullisia ja lisäksi toimituskulut jää pois kun tilaa tietyn summan edestä. Ja löytyihän nettikaupasta kaikkea muutakin mielenkiintoista, kuten Vallilan verhoja ym.  Voit käydä itse tarkastelemassa Lumoren valikoimaa pussilakanoista klikkaamalla tästä.

Ei kommentointia.