Riipputuoli netistä

Riipputuoli netistä

Nettikauppojen sivuja selaillessa törmäsin hauskaan riippukeinun korvikkeeseen, riipputuoliin. Olen haaveillut riippukeinusta meidänkin pihamaalla, mutta meillä ei ole oikein sopivia puita joiden väliin sen voisi ripustaa. Sillä täytyyhän keinun olla ihan oikeiden puiden varassa, eikä missään telineessä roikkumassa. Tämä riipputuoli ei tarvitse kuin sen yhden lujan oksan tai vaikka terassilla olevan paksun parrun, johon sen voi ripustaa. Ja toisaalta riippukeinussa täytyy olla aina vähän varovaisesti ettei sieltä keikahda alas. Mutta tuo tuoli on vähän niin kuin pussukka, jonka sisään mennään istumaan tai lekottelemaan. Ei varmasti tipahda sieltä vahingossa alas, vaan saa kaikessa rauhassa keinutella ja nautiskella. Lisäksi riipputuolia on helpompi liikutella eli tuoda sateella sisään ja sitten taas ulos.

Elloksen verkkokaupasta löytyy mm. yllä ja allaolevan kuvan mukaiset Svean riipputuoli sekä riippukeinu. Tutustu tuotteisiin tarkemmin klikkaamalla tästä!

 

 

On24.fi

On24 verkkokaupasta löytyykin sitten monenlaisia ja monenhintaisia riippuistuimia. Ensimmäiset kuvat esimerkkejä edullisista malleista, näitä ei ole tarkoitettu kovin isokokoisille istujille.

Seuraavat pirteänväriset Bogota-riipputuolit ovat valmistettu käsin Columbiassa.

Seuravanlaisia tukijalalla olevia riippuistuimia löytyy useita erimallisia. Tässä pari esimerkkiä.

Voit käydä katsomassa On24.fi:n monipuolista valikoimaa ja tutustua tarkemmin riipputuoleihin täältä.

Rellunkulma

Suomen kesään kuuluvat hyttyset. Ja hyttysten kanssa ei ole niin kiva istuskella ulkona. tähän löytyy ratkaisu Rellunkulmasta. Sieltä löytyy riippukeinu, joka on varustettu hyttysverkolla. Käy tutustumassa tuotteeseen tästä.

riippukeinu_hyttysverkolla

Tämän kesän uutuustuote meidän pihalle taitaa olla tässä. Siis kiva tuollainen kiva riipputuoli, johon voi heittätyä lekottelemaan. Täytyy nyt vain valita sopiva malli ja tilata ihan ikioma riipputuoli netistä.

riipputuoli-agget-musta

 

Ei kommentointia.