GardenGirl-vaatteet ja puutarhatyökalut

GardenGirl-vaatteet ja puutarhatyökalut

Puutarhatöitä tehdessä tulee harvoin mietittyä sitä, millaisia vaatteita laittaa päälleen. Tai tulee siinä mielessä, että koettaa etsiä vähän huonompia vaatteita ettei vain harmita kun ne likaantuvat. Siis kumpparit jalkaan ja vanha tuulipuku päälle…Mutta onko se pakko olla niin? Tämä ajatus tuli mieleen, kun törmäsin netissä surffatessa naisille suunniteltuihin puutarhatyövaatteisiin ja -työvälineisiin, GardenGirl-mallistoon.

GardenGirl on ruotsalaisen perheyrityksen ylläpitämä verkkokauppa, joka myy käytännöllisiä ja kauniita puutarhavaatteita kaikille naisille, jotka nauttivat tai unelmoivat ihanasta puutarhaelämästä.

Poimin netistä tähän muutamia esimerkkikuvia näistä kivannäköisistä vaatteista. Varsinkin nuo housut olisivat aika vetävännäköiset ja eipä tuo mekkokaan olisi hassumpi. Voisin jopa laittaa päälleni. Mutta raskisinko sittenkään käyttää niitä kukkapenkkiä myllätessä, jos ne vaikka likaantuisivat… Käy katsomassa tarkemmin muitakin GardenGirl-vaatteita netistä klikkaamalla tästä.

58-0165 (1)55-891727-6370

Puutarhatyökalujenkin suunnittelussa on otettu huomioon se, että käyttäjät ovat naisia. Työvälineiden varsi on hieman lyhyempi ja kahva ohuempi kuin tavallisten työkalujen. Ja kauniilla työvälineellähan on kiva työskennellä. GardenGirl-puutarhatyövälineetkin löydät netistä.

27-6377 27-6380 27-6383

Pitäisi varmaan muuttaa omaa mielikuvaa oikeista työvaatteista ja -välineistä. Ne voivat olla yhtäaikaa käytännölliset ja kauniit, ei pelkästään käytännölliset.

Kuka huomaa näistä vaatteista, että ne ovat työvaatteita? Hyvin voi käyttää muuallakin kuin kukkapenkkiä kaivellessa.

Ei kommentointia.