Hyvä ja leppoisa aurinkotuoli edullisesti

Hyvä ja leppoisa aurinkotuoli edullisesti

Kesällä toivottavasti paistaa aurinkokin välillä. Niitä leppoisia aurinkoisia päiviä odotellessa täytyy korjata vielä yksi puute, nimittäin se että meiltä puuttuu oikein hyvä ja leppoisa aurinkotuoli. Sellainen tuoli, jossa voisi istuskella tai pikemminkin maata aurinkolasit silmillään kuunnellen lintujen laulua ja nauttia olosta. Ja mieluusti tuolin täytyisi tuntua tukevalta, niin että siinä uskaltaa vähän liikahtaa ilman että se keikahtaa nurin tai hajoaa liitoksistaan. Puiset tuolit siis tuntuisivat äkkiseltään tukevammilta ja laadukkaammilta, vaikka onhan niillä sitten monesti vähän enempi hintaakin. Mutta laadusta täytyy olla valmis maksamaan. Meninpä siis jälleen nettikauppojen sivuilta etsiskelemään, mistä löytyisi hyvä ja leppoisa aurinkotuoli edullisesti.

Taloon.com

Taloon.comista löytyy monenlaista tavaraa puutarhaan ja kotiin, joten sieltä löytyi aurinkotuolejakin. Poimin kuviin pari hyvää esimerkkiä. Ensimmäisessä kuvassa oleva Hillerstorpin Amelia-aurinkotuoli on valmistettu ruotsalaisesta männyn sydänpuusta. näyttäisi aika mukavalta. Toisessa kuvassa on kotimaisesta kestopuusta valmistettu Tammiston puun Rowena-lepotuoli. Kaarevan muodon ansiosta siinä voi keinua. Toisaalta kuulostaa kivalta, mutta ehkä en haluaisi kuitenkaan keinutuolia… Taloon.comin aurinkotuoleja voit käydä katsomassa täältä.

aurinkotuoli_amelia_140x68_cm_hunaja aurinkotuoli_rowena_n154_vihrea_laiturilla

Room21.fi

Room21:stä löytyy paljonkin aurinkotuoleja tai aurinkovuoteita. Heidän valikoimassaan ei näytä olevan puutuoleja, vaan tuollaisia kevyempiä ja useimmissa on muhkeat tyynyt ja toppaukset mukana. Varmasti ihan mukavia ja kivoja, mutta minä en etsi ihan tuollaisia. Voit käydä katsomassa valikoimaa tästä.

124337_S 123545_S

On24.fi

On24,fi:ltä löytyy myös monelaisia aurinkotuoleja tai lepotuoleja. Nämäkin ovat kevyemmän oloisia, helppo liikuttaa ja viedä paikoilleen. Kyllähän tuollaisissakin voisi nautiskella kesästä. Käypä katsomassa heidän valikoimansa tästä.

20461_c_101026 58907_c_245527

Jään vielä unelmoimaan kesästä ja auringosta. Ikkunasta näkyy tällä hetkellä luminen maisema takatalven iskiessä vappuaattoa valkaisemaan. Mutta kyllä se kesä tulee vielä joskus…

Ei kommentointia.