Kynttilälyhdyt netistä syksyksi

Kynttilälyhdyt netistä syksyksi

Syksyllä kaivellaan komerosta kynttilälyhdyt esille ja aloitetaan tunnelmointi kynttilöiden valossa. Kevään edetessä ja pimeän väistyessä kynttilöiden käyttö vähitellen hiipuu. Ja taitaa olla että kynttilät ja kynttilälyhdyt liitetään mielikuvissa liikaa jouluun, eikä niitä paljon muulloin polteta. Niin se taitaa monella mennä.

Room21.fi:n nettisivuilta löysin kivan näköisiä kynttilälyhtyjä, jotka ovat tarkoitettu ihan kesäiseenkin käyttöön. Kauniina kesäiltoina verannalla tai parvekkeella istuessa, tuollainen kynttilälyhty sopisi aivan hyvin siihen pöydälle antamaan oman tunnelmansa. Tai sisällä olohuoneen pöydällä kaunis kynttilälyhty on hieno koriste.

132342_S 132346_S

Kynttilälyhdyt ovat nimeltään Laras Summer lyhty, Skultuna. Muotoilijana Lara Bohnic, joka on saanut inspiraationsa lyhtyihin Adrian merestä. Tämä kaunis kesälyhty on valmistettu messingistä. Kun lyhty on sytytettynä, sen ympärille muodostuu kiva varjoleikki sekä kiva liekkien loiste.

Nämä seuraavissa kuvissa olevat Skultuna messinkilyhdyt varsinkin ovat todella tyylikkään näköisiä. Näitä voisi ajatella vaikkapa häälahjaksi tai syntymäpäiville lahjana. Eivät näytä liian talvisilta näin kesäaikaankaan.

132331_S 132327_S

Room21:stä löytyy kyllä paljon muitakin hienoja, tyylikkäitä ja ajattomia kynttilälyhtyjä. Kannattaa katsoa ne kaikki läpi. Voit käydä tutustumassa Skultuna kynttilälyhtyjen valikoimaan klikkamalla tästä.

 

Piironki.fi

Piirongin tuotteet ovat varta vasten suomalaisille tehtyjä. Sieltä löytyi todella ihania löytöjä, myös kynttilälyhdyistä. Käy tutustumassa metallisiin kynttilälyhtyihin ja valikoimaan klikkaamalla tästä.

lyhty-philippa-musta_prlist lyhty-philippa-valkoinen_prlist

Iittala.fi

Iittalan verkkokaupasta löytyi varsin mielenkiintoisen ja kivan näköisiä kynttilälyhtyjä, aivan uutuusmalleja. Käy ihmeessä tutustumassa valikoimaan tästä.

Zocohome.fi

Zocohomesta löytyy marokkolaistyylisiä sisustustarvikkeita ja siten myös kynttilälyhdyt ovat marokkolaisia. Tutustu tarkemmin klikkaamalla tästä.

JAR1202-2 LIN1015

67-0728 92-2533 92-2878

Kannattaa käydä tutustumassa Elloksenkin kynttilälyhtyvalikoimaan tästä.

67-073092-035892-0322

Nyt on todellakin jo aika etsiä ja tilata kynttilälyhdyt netistä syksyksi. Hämärtyvässä illassa on kiva tunnelmoida kynttilän valossa.

Marocco-lyhdyt

Ei kommentointia.