Tehokas hyttyskarkotin tai hyttysansa?

Tehokas hyttyskarkotin tai hyttysansa?

Kesän koittaessa olisi mukava oleskella ulkona. Mutta kun kimppuun hyökkää äkäinen hyttyslauma, niin alkaa sisätilat houkutella puoleensa. Ei tee tosiaan mieli kauan istuskella terassilla, jos hyttyset pistelevät ja inisevät korvan juuressa.

Markkinoilla on nykyään erilaisia hyttyskarkottimia, joiden väitetään pitävät hyttyset ja kaikenlaiset ötökät loitolla. Katselinpa siis nettikauppojen tarjontaa, löytyisikö sieltä se tehokas ja hyvä hyttyskarkotin tai hyttysansa, joka todella saa hyttyset ja muut ötökät pysymään poissa.

Grillikauppa.com

Grillikaupasta löytyy ThermaCELL-hyttyskarkotin, joka lupaa pitää hyttyset, hirvikärpäset ja paarmat loitolla 20 neliömetrin alueelta. Karkotin toimii nestekaasupatruunoilla (butaania) ja karkotematoilla. Nestekaasupatruuna kestää noin 8–12 tuntia, ja karkotematto suositellaan vaihdettavaksi neljän tunnin välein. Laite ei vaadi minkäänlaista sähköä, joten se sopii ulkoympäristöön. Tälläinen on varmasti ihan kätevä vaikka terassille, josta laite karkottaa hyttyset pois. Tutustu tarkemmin tuotteeseen tästä.

thermacell-hyttyskarkotin-tayttopakkaus

Taloon.com

Taloon.comilta löytyy Mosquito Magnet -hyttysansa. Sen kerrotaan vähentävätn tehokkaasti hyttysten ja muiden vertaimevien hyönteisten määrää, vetää puoleensa 8000 – 13 000 hyttystä. Hyttysiä tulee koko ajan lisää, joten havaittavia tuloksia näkyy 7-10 päivän aikana. Olennaiseen hyttysten määrän vähenemiseen päästään 4-6 viikossa. Hyttysansa kattaa jopa 4000 neliömetrin alan. Vaatii toimiakseen verkkovirtaa. Mukana 12 voltin muuntaja 15 m johdolla. Valikoimasta löytyy vielä isompikin hyttysansa, joka on tarkoitettu todella isoille pihoille ja jossa hyttysiä on paljon. Käy tutustumassa tuotteisiin tästä.

hyttysansa_mosquito_magnet_patriot

Valikoimasta löytyy myös toisenlainen hyttysansa, sähköritiläpyydys.

sahkoritilapyydys

 

 

 

NetRauta

NetRaudasta löytyy monenlaisia hyttysansoja ja -karkottimia. Löytyy Mosquito Magnetit ym.

prvindependence_1

 

Seuraavassa kuvassa esimerkkinä sähköritiläpyydys, joka sopii varmsti parvekkeelle, terassille ym.

sahkoritila

Sähköritiläpyydyksiä on monenlaisia ja -tehoisia.

 

Seuraavassa uutuutena Ötökkä Quattro. Siinä on 3 toimintoa: pihavalo, hyttysansa ja vesikuppi, johon hyttyset laskevat munansa, näin ansa myös vähentää mekaanisesti hyttyskantaa. Lisäksi tuotteessa on hämäräkytkin, jolloin laite menee automaattisesti päälle, sekä vedenpitävä pitkäikäinen DC-360° tuuletin. Kaikkia hyttysansan toimintoja voidaan käyttää erikseen. Vaikutusalueena 500 neliometrin kokoinen alue. Vaikuttaa mielenkiintoiselta.

hyttysansa

Nämä seuraavat ovat näppäriä pienempään tilaan, esim verannalle, mökkiin ym. Ihan tyylikkään näköisiäkin ne ovat.

Voit käydä katsomassa NetRaudan valikoimaa klikkaamalla tästä.

 

Hyttyskarkottimen tarkoitus on vain häätää ötökät tiehensä, mutta ne palaavat myöhemmin takaisin. Hyttysansa houkuttelee hyttyset ansaan, joten ne eivät sen jälkeen enää kiusaa. On siis makuasia kumpaa haluaa. Tuollainen kunnon hyttysansa kyllä vaikuttaa houkuttelevalta ja hyvältä, sillä meillä ainakin hyttysiä riittää hävitettäväksi.

 

 

 

Ei kommentointia.