Edullinen ja tyylikäs sisustustakka netistä

Edullinen ja tyylikäs sisustustakka netistä

Viileinä ja koleina päivinä tekee mieli lämmitellä takkatulen ääressä. Jos rakennusvaiheessa ei ole tullut mieleen tehdä perinteistä takkaa, jossa on savuhormi, niin ei ole kuitenkaan takkahaavetta menetetty. Nykyään on saatavilla sisustustakkoja, joissa ei tarvita savuhormia. Sisustustakka on takka, jota käytetetään sisustuselementtinä tai huonekaluna. Niissä voi polttaa ihan oikeaa tulta käyttämällä niihin tarkoitettua polttoainetta tai se voi olla myös sähkötakka. Sisustustakka voi olla varaava takka, kamiina tai kiertoilmatakka, lähtökohtana on kuitenkin, että takan lämmöntuotto ei ole niin tärkeää, kuin ulkonäkö ja takan sopiminen muuhun sisustukseen. Nämä sisustustakatkin siis tuottavat lämpöä, mutta eivät ole ihan yhtä tehokkaita kuin oikeat takat. Ja kiva tunnelma tulee kotiin tuosta sisustustakastakin.

Katselinpa taas mistä löytyisi edullinen ja tyylikäs sisustustakka netistä. Ja löytyihän niitä useitakin, joten valinnanvaraa on. Toisaalta kun on piippu, niin nykyään on tarjolla paljon takkasydämmiä, jotka voi muurata haluamansa näköisiksi, mutta biotulisijatkin luovat tunnelmaa.

Avotakassa palaa oikea tuli mutta joka ei savuta. Kehys esim. maalattua MDF-levyä, tulipesä metallia sekä poltin ruostumatonta terästä. Äkkiseltään näyttää ihan tavalliselta takalta. Alla olevan kuvan mukainen Cambridge-avotakka löytyy Ellokselta mustana ja valkoisena, klikkaa ja tutustu tarkemmin tästä!

66-2579

 

Kodin1 verkkokaupasta löytyy myös muutamia vaihtoehtoja sisustustakaksi, klikkaa ja tutustu valikoimaan täällä! 

 

 

On24.fi verkkokaupasta löytyy laaja valikoima erilaisia sähkötakkoja. Sähkötakat toimivat myös lämmöntuojina, samalla kun luovat tunnelmaa.

Ei kommentointia.