Muumimuki talvi 2015: Talviuni – netistä ennakkomyynnissä

Muumimuki talvi 2015: Talviuni – netistä ennakkomyynnissä

01

Löytyipä jo muumimuki talvi 2015: Talviuni netistä ennakkomyynnissä. Aika hauskan näköinen, tekisi melkein mieli hankkia tuo muki itsellekkin. Vaikka en olekkaan ihan viimeisen päälle muumituotefani, niin jokin tuossa Talviuni-mukissa viehättää. Ehkä se on tarpeeksi yksinkertaisen näköinen. Joten ostoslistalle taitaa mennä.

Arabian talven 2015 muumimuki on nimeltään Talviuni. Sen on suunnitellut Tove Slotte-Elevant, ja kuvitus perustuu Tove Janssonin alkuperäispiirroksiin. Talviuni-mukin kuvitus perustuu kirjaan Taikatalvi vuodelta 1957, missä Muumipeikko herää kesken talviunien ja päättää olla ensimmäinen muumi, joka kokee talven. Hän sytyttää öljylamppunsa ja lähtee rohkeasti ulos kylmään ja lumen peittämään Muumilaaksoon…

Muumimuki luvataan toimittaa lokakuun puolessavälissä, joten saahan sitä tietysti odottaa jonkin aikaa.  Mutta hyvää kannattaa odottaa.

Ps: Aikaa on nyt kulunut jonkin verran alkuperäisestä postauksesta ja Muumimukin saa ostettua jo suoraankin. Käypä katsomassa PikkuAitan sivuilta muumimukitarjouksia: PikkuAitta/muumiastiat

Ei kommentointia.