Kivannäköinen puutarhapenkki pihalle

Kivannäköinen puutarhapenkki pihalle

Vaikka pihalla olisikin puutarhapöytä ja tuolit, on jonkinlainen puutarhapenkki ihan käytännöllinen. Se voi olla vaikka jonkun puun alla tai nurmikon reunustalla tai missä vain. Kunhan on jokin kohta missä on kiva istuskella katselemassa ja kuuntelemassa luontoa. Katselin muutamasta verkkokaupasta, löytyisikö jostakin edullinen ja kivannäköinen puutarhapenkki pihalle. Ja olihan tarjontaa ihan mukavasti.

VidaXL.fi

VidaXL tarjoaa valuraudasta ja puusta valmistettuja puutarhapenkkejä. Varsinkin tuo ruusukuvioinen penkki olisi kivannäköinen puutarhassa. Voi tutustua niihin klikkaamalla tästä.

image (2) image (3)

Rellunkulma.fi

Rellunkulmasta löytyi pari mukavannäköistä penkkiä. Käy tutustumassa niihin paremmin tästä.

puutarhapenkki_puistonpenkki_levi 374512

Taloon.com

Taloon.comilta löytyy monenmallisia puutarhapenkkejä. Ensimmäiset kuvat ovat 2-istuttavista penkeistä. Penkit ovat kokoontaitettavia, joten on helppo siirtää vaikka varastoon talveksi.

julia_penkki_8241_2905 penkki_8245_2905

Näissä seuraavissa penkeissä on jotakin retrohenkeä. Ihan tyylikkäitä nuokin.

frida_penkki_terasrungolla_8240_9900 retro_pihapenkki_4776_vihrea

Ja tässä tuleekin sitten oikeat puutarhapenkit, joissa ei ole selkänojaa eikä käsinojaa. Oikeassa ympäristössä ja paikassa todella hauskat.

penkki_8243_2905_ruskea penkki_8244_2903

Voit katsella Taloon.comin penkkivalikoimaa tästä.

 

On24.fi

On24:n valikoimasta löytyy mielenkiintoisen näköisiä puutarhapenkkejä. Varsinkin ensimmäisessä kuvassa oleva kuusipuusta käsintehty kahdenistuttava penkki on kivan näköinen. Ei todellakaan teollisen näköinen tuote.

PenkkiKahdelle

Puutarhapenkkejä löytyy toki muitakin. Tuossa kaarevassa penkissä on kätevä teline tai alahylly, jossa voi säilyttää tavaroita. On24.fi:n penkkejä voit katsella tarkemmin tästä.

 

 

NetRauta.fi

NetRaudasta löytyykin aika hyvä valikoima puutarhapenkkejä. On ilman selkänojaa olevia, valkeita ja ruskean eri sävyisiä penkkejä.

 

Selkänojallisia puutarhapenkkejäkin on monennäköisiä ja monenvärisiä. On 2-istuttavia tai vähän isompiakin. Käyt tutustumassa NetRaudan puutarhapenkkivalikoimaan tästä.

 

Nyt vain katselemaan omaan pihaan tai puutarhaan sopiva kivannäköinen puutarhapenkki. Siinä on mukava nauttia kesäauringon paisteessa linnunlauluja tai puiden huminaa kuunnellen.

Ei kommentointia.