Tyylikkäät Vallilan pussilakanat netistä

Tyylikkäät Vallilan pussilakanat netistä

Liinavaatekomeroa katsellessa huomasin, että olisi aika ostaa uusia pussilakanoita ja tyynyliinoja. Moneen kertaan pestyinä vanhat pussilakanat näyttävät jo vähän kuluneilta. Jo vaihtelun vuoksikin olisi kiva ostaa uusia pussilakanasettejä. Pitäisiköhän tilata tyylikkäät Vallilan pussilakanat netistä? Sieltä löytyy varmasti enemmän valikoimaa, kuin monesta tavallisesta kaupasta.

Taloon.com

Taloon.comilla oli muutamia erilaisia Vallilan pussilakanasettejä. Tässä esimerkkikuvia, voit katsella koko valikoiman klikkaamalla tästä.

pussilakanasetti-aleksanteri-150x210cm-keltainen pussilakanasetti-aleksanteri-150x210cm-sininen pussilakanasetti-avajaiset-150x210cm-harmaa

Vallilan kuosit ovat sen verran tyylikkäitä, että pussilakanat voi hyvinkin jättää näkyville koko päiväksi. Kaikkihan eivät nykyään enää erikseen peittele sänkyä ja peittoja piiloon. Päiväpeitettä ei pidetä enää ihan välttämättömänä.

pussilakanasetti-haltiatar-150x210cm-beige pussilakanasetti-papilio-150x210cm-monivarinen pussilakanasetti-pupulus-150x210cm-pinkki

Pussilakanasettien lisäksi löytyy tosi kivan näköisiä Vallilan tyynynpäällisiä. Niistä tekisi mieli valita joitakin itselle.

tyynynpaallinen-kevatlaulu-43x43cm-eri-varivaihtoehtoja tyynynpaallinen-limonaadi-43x43cm-vihreatyynynpaallinen-lintukoto-60x80cm-monivarinen

Näitähän voisi käyttää myös sohvatyynynpäällisenä.

tyynynpaallinen-rosanna-43x43cm-eri-varivaihtoehtojatyynynpaallinen-magnolia-43x43cm-eri-varivaihtoehtojatyynynpaallinen-cinnamon-43x43cm-eri-varivaihtoehtoja

Lumore.fi

Lumoren verkkokaupasta löytyy myös aika edullisesti Vallilan pussilakanasettejä. Käy katsomassa valikoima ja tiedot klikkaamalla tästä.

hehku_pussilakanasetti met_srumpu_pussilakanasetti peipponen_pussilakanasetti

Nämä seuraavat ovat paripussilakanettejä. Sopivat siis isolle kahden hengen peitolle. Itse pidän siitä, että kummallakin on omat peitteensä, eikä tarvitse pelätä että toinen kiskoo koko peiton itselleen. Mutta kun vain osaisi valita mieleisen mallin, voisin hyvinkin nyt tilata Vallilan pussilakanat netistä.

vanhasuola_paripussilakanasettihehku_paripussilakanasetti

Taloon.comissa on lokakuun ajan erilaisia tarjouksia. Vallilan tuotteita löytyy -20 % alennuksessa, joten kannattaa käydä katsomassa löytyisikö jotain sopivaa omaan kotiin.

Ei kommentointia.