Kattolampuksi Midsummer Light- valaisin

Kattolampuksi Midsummer Light- valaisin

midsummer_light_pic_2

Omaan huoneeseen kattolampuksi Midsummer Light- valaisin. Siinä oli tyttären toive, kun katseltiin yhdessä erilaisia valaisimia netistä. Ja pakko myöntää että tuo Midsummer on aika hieno.  Valaisin on valmistettu superkestävästä paperiaalimateriaalista nimeltä tyvek ja sen on muotoillut Artecnica-merkille Tord Boontje. Valaisin on voittanut useita designpalkintoja, mikä ei ole mikään ihme. Voi vain kuvitella miten kauniisti valo säteilee tuosta valaisimesta. Tyttären mielestä näyttää ihan jääprinsessan puvulta ja on todella hieno. Midsummer valaisimen löytää ainakin verkkokaupasta Room21.fi. Suoraan tuotteeseen pääset klikkaamalla tästä.

midsummer_light_pic_1

Room.21 löytyy muitakin design-valaisimia, joten kannattaa käydä katsomassa valikoimaa valaisimista tästä.

Ei kommentointia.