Sisustustuotteita joululahjaksi

Sisustustuotteita joululahjaksi

hund

Joululahjaksi olisi kiva saada jokin tyylikäs sisustustuote, sillä harvoin tulee itse ostettua mitään design-tuotteita. Ihailen kyllä niitä kauppojen hyllyissä ja verkkokauppojen sivuilla. Nytpä ajattelin tehdä kierroksen muutaman sisustusverkkokaupan sivuilla ja samalla miettiä, mikä olisi minun joululahjatoiveeni.

Erilaiset puuviestokset ovat minun mieleeni. Kay Bojesenin tuotteet ovat suosikkejani, mutta kivannäköisiä löytyy myös seuraavilta:  ArchitectMade,  Normann Copenhagen,  Arewareym. Näitä löytyy esimerkiksi Room21:stäIittalassa Oiva Toikalta löytyi uudentyyppisiä lintuhahmoja, pöllöjä. Sellaisen voisin ottaa hyllylleni seisomaan, vaikka muuten puuhahmot vievätkin voiton.

Kay bojesen_varumärke

Maljakoita ja kynttilälyhtyjä löytyi paljonkin tyylikkään näköisiä. Aika vaikea valita jokin yksittäinen ja mieluisin. Täytyy jatkaa etsintää. Vielä on onneksi aikaa ennen joulua.

Mielenkiintoisia sisustustuotteita löytyy mm. seuraavista verkkokaupoista. Voit käydä tutustumassa kauppojen sisustustuotteisiin linkkejä klikkaamalla. Ehkäpä sinäkin löydät kaupoista kivoja sisustustuotteita joululahjaksi paketoitavaksi.

Iittala.fi: Iittalan, Arabian, Hackmanin sekä ruotsalaisen Rörstrandin astioita ja tuotteita.

PikkuAitta.fiTäältä löytyy erilaisten sisustusverkkokauppojen valikoimaa esiteltynä.

Room21.fi: Pohjoismaiselle kuluttajalle valikoituja tuotemerkkejä sisustustuotteista.

Werannas.fiReilun kaupan periaatteella sekä pääasiassa kierrätetystä luonnonmateriaalista tehdyt tuotteet.

Zocohome.fi: pääasiassa marokkolaisia sisustustuotteita.

Jos aikoo ostaa jollekkin ystävälle tai läheiselle sisustustuotteita joululahjaksi, kannattaa olla hyvin selvillä siitä millainen sisustusmaku hänellä on. On aika epämiellyttävää löytää paketista tuote, jota ei missään nimessä halua pitää esillä. Ja kuitenkin velvollisuudentunteesta se täytyy laittaa johonkin hyllyn reunalle näkyviin. Täytyy siis miettiä tarkkaan kenelle sisustustuotteita voi antaa.

Ei kommentointia.