Infrapunasauna helposti omaan kotiin

Infrapunasauna helposti omaan kotiin

infrapuna_hoyrysauna_ja_hierova_suihkukaappi_maestro_regal_62b_100x100x215cm_musta

Infrapunasaunoja oli aikaisemmin vain kylpylöissä ja joissakin hoito- tai kuntoutuslaitoksissa. Mutta nykyään ihmiset hankkivat niitä omaan kotiinsa. Läheskään kaikissa asunnoissa ei ole esimerkiksi tavallista saunaa, joten infrapunasauna on ihan hyvä vaihtoehto. Siinä ei viskellä löylyjä jotta lämpö nousisi, vaan hiki irtoaa infrapunalämmön avulla. Toiset ovat sitä mieltä, että infrapunasaunassa hikoillaan enemmän kuin tavallisessa saunassa ja olo on paljon parempi ja virkeämpi saunomisen jälkeen. Ja sillä voi olla jotain terveysvaikutuksia ja joidenkin mielestä jopa se laihduttaa. Ainakin nestettä poistuu runsaasti.

Tavallisen infrapunasaunan voi laittaa johonkin kuivaan huoneeseen. Jos vaikka on jokin ylimääräinen tyhjä huone tai nurkka, niin sinne vain. Vaikka makuuhuoneen nurkkaan. Sähköliittymä täytyy löytyä, jotta saunan saa toimimaan. Nämä uudemmat ja hienommat infrapuna-höyrysaunat kyllä tarvitsevat sitten jo sekä vesi- että sähköliittymän ja vielä viemäriliitännän, eli käytännössä kylpyhuoneen yhteyteen laittettava. Mutta sinnehhän se luontevasti kuuluukin laittaa. Myöskään rakennuslupaa nämä infrapunasaunat eivät erikseen tarvitse.

 

infrasauna_harvia_radiant_900x900x1910_mm_1_hlo

Valikoimaan on tullut uutuutana hienot infrapuna-höyryrysaunat ja hierovat suihkukaapit. Näyttää aivan suihkukaapilta, mutta siinä voi sekä istua saunomassa infrapunalämmössä, laittaa höyrysaunan päälle ja vielä lopuksi antaa suihkun hieroa pehmenneitä lihaksia. Ja samalla voi kuunnella vaikka radiota tai omaa musiikkia MP3-soittimelta tai muistitikulta. Siinähän on oma Spa oman kylpyhuoneen nurkassa. Aika hieno olisi kyllä tuollainen. Näitäkin saa yhdelle tai kahdelle henkilölle soveltuvia versioita. Ja malleja tietenkin on useita.

infrapuna_hoyrysauna_ja_hierova_suihkukaappi_maestro_regal_22b_145x90x215cm_musta

 

On24.fi

Myöskin On24.fi:lä löytyy infraunasaunoja. Malleja sekä kahdelle hengelle että neljälle hengelle tarkoitettuja. Käy tutustumassa tarkemmin tästä.

 

 

 

POLSAUNA_1

Maailma muuttuu ja niin tämäkin ennen ylellisyytenä pidetty sauna on kaikkien saatavilla. Ei tarvitse enää harmitella jos ei asunnossa ole saunaa, tilaa vain infrapunasauna helposti omaan kotiin. Sauna on nopeasti asennettuna paikoilleen ja sitten hikoilemaan ja nauttimaan.

Ei kommentointia.