Hiekkalaatikko rivitalon pihalle?

Hiekkalaatikko rivitalon pihalle?

hiekkalaatikko

Hiekkalaatikkoleikit kiinnostavat lapsia ihan pienestä saakka. Ja hiekkaleikeissä lapset viihtyvät joskus ihmeellisen pitkän ajan. Ei siis ihme että lähes jokaisen lapsiperheen pihalta jonkinlainen hiekkalaatikko löytyykin. Mutta entä jos omistaa ihan pienen pihan tai vaikkapa rivitalon? Löytyisikö jostakin tarpeeksi pieni hiekkalaatikko rivitalon pihalle? Kyllä niitä on, seuraavassa verkkokauppoja joista hiekkalaatikon voi tilata netistä kotipihalle.

 

Tasapeli.fi

Tasapelin valikoimasta löytyy muutamia pieniä ja kivoja Aksent-hiekkalaatikoita, jotka ovat ihan sopivia vaikka rivitalon takapihalle tai pienemmät mallit jopa parvekkeelle. Ei tarvitse paljon tilaa ja hiekat pysyvät ainakin jonkin aikaa muovilaatikoissa. Laatikoissa voi leikkiä myös vesileikkejä. Tuotteisiin voit käydä tutustumassa tarkemmin tästä.

 

On24.fi

On24.fi:n valikoimasta löytyy pieniä, tukevasta muovista valmistettuja hiekkalaatikoita jotka sopivat hyvin pieneen pihaan. Voi käyttää myös uima-altaina tai vesileikeissä, jos ei hiekkaa halua laittaa ja kannet kuuluvat mukaan.

Mutta löytyy On24,fi:ltä isompiakin hiekkalaatikkomalleja, jos pihamaalla on tilaa enemmän.

Käy tutustumassa On24.fi:n hiekkalaatikkovalikoimaan tästä.

 

Taloon.com

Taloon,comin valikoimassa ei aivan pieniä hiekkalaatikoita ole, mutta pienehköjä kylläkin. Voi tutustu verkkokaupan valikoimaan tästä.

 

NetRauta

NetRaudasta löytyy pieniä ja isoja puisia hiekkalaatikoita. Tyylikkään näköisiä. Käy tutustumassa valikoimaan tästä.

 

Selailemalla verkkokauppoja löytyy siis iso hiekkalaatikko isoon pihaan ja pieni hiekkalaatikko rivitalon pihaan. Annetaan lapsille mahdollisuus hiekkaleikkeihin.

Ei kommentointia.