Jalotakan kaunis Pihalyhty

Jalotakan kaunis Pihalyhty

jalovalopollo

Viikonloppuna näin todella hienon pihalyhdyn NetRaudassa. Tämä Jalovalo-pihavalo on rosterista, ruostumattomasta teräksestä valmistettu tyylikäs ulkotuliteline. Tolpan päässä olevaan valolyhtyyn on tehty erilaisia kuvioita, kuten lumihiutaleita, pöllö, majakka ja leijona. Kun lyhdyn sisään laitetaan ulkotuli palamaan, tulee pihamaalle tai terassille liekkien loimotuksesta kaunis tunnelmavalo. Ja kuviot heijastuvat kivasti seinään tai maahan.

Ulkotulet ovat hienon näköisiä, mutta avotuli on aina vähän vaarallinen ja arvaamaton. Tuulenpuuska saattaa heittää liekit väärään paikkaan tai tuli saattaa tarttua ihmisten vaatteisiin. Pihalyhdyn suojassa ulkotuli voi palaa turvallisesti, kansi ja kuori pitävät liekit hallinnassa. Lyhtyyn voi toki laittaa palamaan kynttilänkin tai vaikka led-valon, jos niin haluaa.

 

Tässäpä kiva ulkovalo, joka ei tarvitse sähköä. Tämän uskaltaa myös jättää yksinkin palamaan vähän huolettomammin, kuin tavallisen kynttilän tai ulkovalon. Hieno idea tämä Jalotakan kaunis pihalyhty, se täytyy todeta. Jos haluat tutustua tuotteeseen tarkemmin, pääset NetRaudan tuotesivulle klikkaamalla tästä.

Ei kommentointia.